Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota

„Traški vištiena apelsinų sultyse. Galite įmaišyti svogūno laiško, riešutų, žirnelių. Aš taikiausi prie vaikų todėl vištiena be priedų“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

„Traški vištiena apelsinų sultyse. Galite įmaišyti svogūno laiško, riešutų, žirnelių. Aš taikiausi prie vaikų todėl vištiena be priedų“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

Kinietiškai vištienai reikės: 400 gr vištienos filė; 4 apelsinų; sojos padažo; alyvuogių aliejus; šaukšto medaus; krakmolo, druskos. 

Vištienos file supjaustykite mažais gabalėliais, įtarkuokite  nepilną arbatinį šaukštelį imbiero, įpilkite 4–5 šaukštus sojos, šaukštą apelsino žievelės ir palikite 20 minučių  marinuotis.

Vištieną apvoliokite kruopščiai krakmole. Įkaitintoje keptuvėje per kelis kartus apkepkite vištieną. Iškeptą sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Išspauskite apelsinų sultis, ištirpinkite juose šaukštą krakmolo.

REKLAMA
REKLAMA

Į keptuvę supilkite sultis, nuolat maišykite, pilkite kelis šaukštus sojos, medų ir maišykite, kol padažas ims tirštėti ir karamelizuotis, tai užtruks iki 15–20 min. Tuomet suberkite vištieną, gerai permaišykite, išjunkite ugnį ir leiskite kelias minutes susidraugauti su padažu.

Patiekite su ryžiais. Skanaus!

Gairės:

Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
toliau skaitykite
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų