Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota

„Nežinau kaip jūs, bet aš penktadieniais Advento laikotarpiu mėsos stengiuosi nevalgyti. Ir man tai patinka, nes mėsą ir taip valgome kasdien. Pats metas prisiminti senus, gerus, bet gal kiek primirštus receptus“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Nežinau kaip jūs, bet aš penktadieniais Advento laikotarpiu mėsos stengiuosi nevalgyti. Ir man tai patinka, nes mėsą ir taip valgome kasdien. Pats metas prisiminti senus, gerus, bet gal kiek primirštus receptus“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: virtų bulvių, silkių filė, raugintų agurkų, svogūnų, prieskoninių žolelių, pipirų ir druskos, majonezo.

Bulves, silkių filė ir agurkus supjausčiau kubeliais. Svogūnus susmulkinau. Visus pjaustytus produktus pagardinau prieskoniais ir majonezu. Viskas, mišrainė pagaminta. 

Gairės:

Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (3)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
toliau skaitykite
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų