Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min. Reikės:
- 2 silkės file;
- 2 virtos bulvės;
- 1 virta morka;
- 0,5 virto burokėlio;
- 1 svogūnas;
- Šlakelis aliejaus;
- Majonezo pagal poreikį;
- Ryšulėlis krapų;
- Ryšulėlis svogūno laiškų.
Silkės file supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į indą, kuriame sluoksniuosime užkandį. Kubeliais supjaustome bulves, morkas, burokėlius. Svogūną pasmulkiname ir beriame ant silkės. Apšlakstome aliejumi. Ant viršaus beriame bulves, morkas, tada burokėlius. Viršų aptepame majonezu. Pabarstome smulkintais žalumynais.
Kviečiame atrasti naują tv3.lt turinį! Nuo šiol portale jūsų laukia kasdien nauji testai – išbandykite savo žinias ir smagiai praleiskite laiką.






