Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Gruodžio mėnesį, kaip niekad manau daug būna naujų paieškų receptų skiltyje su silke. Kiekvienais metais ir aš bandau atrasti ir išbandyti ką nors naujo. O mano pamėgta silkė patuose suskamba kiek kitaip, bet skaniai ir įdomiai“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Gruodžio mėnesį, kaip niekad manau daug būna naujų paieškų receptų skiltyje su silke. Kiekvienais metais ir aš bandau atrasti ir išbandyti ką nors naujo. O mano pamėgta silkė patuose suskamba kiek kitaip, bet skaniai ir įdomiai“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Silkės pataluose ingredientai: 2 silkių filė; 3 v. š. majonezo;0,5 v. š. marinuotų kaparėlių; 1 marinuotas agurkėlis; Saujelė krapų; Saujelė petražolių; Šlakelis citrinos sulčių; 2 virtos bulvės su lupena; 1 virtas / keptas burokėlis; 1 obuolys; 2 virti kiaušiniai.

Kaparėlius ir agurką supjaustome smulkiais gabalėliais. Žalumynus taip pat pasmulkiname. Į majonezą sudedame kaparėlius, agurko gabalėlius, žalumynus. Įspaudžiame citrinos sulčių ir gerai išmaišome.

Virtas bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Sumaišome su dalimi majonezo. Burokėlius supjaustome kubeliais (bet jeigu norisi galima ir sutarkuoti). Įtarkuojame obuolį ir sumaišom esu likusiu majonezu. Kiaušinius sutarkuojame smulkia tarka.

Pradedame sluoksniuoti. Dedame bulvių masę, klojame tarkuotus kiaušinius, ant viršaus dedame burokėlius su obuoliais. Silkę supjaustome juostelėmis. Išdėliojame ant viršaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų