Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Norite skanių kotletų? Tuomet gaminkite juos su pievagrybiais. Ir visai nesvarbu gaminsite juos iš kiaulienos, vištienos ar kitos maltos mėsos“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Norite skanių kotletų? Tuomet gaminkite juos su pievagrybiais. Ir visai nesvarbu gaminsite juos iš kiaulienos, vištienos ar kitos maltos mėsos“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 0,4 kg maltos kiaulienos (ar kitos mėsos) faršo, 5 pievagrybių, 1–2 svogūnų, 1 kiaušinio, prieskonių maltai mėsai, pipirų ir druskos, džiūvėsėlių , sviesto, aliejaus kepimui. 

Keptuvėje su sviestu ir šlekeliu aliejaus pakepinau mažais gabaliukais pjaustytus pievagrybius ir svogūnus, galite pakepinti kartu ir tarkuotą morką. Į maltą mėsą sudėjau apkeptus pievagrybius, įmušiau kiaušinį, pagardinau prieskoniais.

Iš paruoštos masės formavau kotletus, juos apvoliojau džiūvėsėliuose ir iškepiau keptuvėje su su šlakeliu aliejaus. Prie šių kotletų tiks bet koks garnyras pagal jūsų skonį, o aš pasirinkau bulvių košę su šviežiomis salotomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų