Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Yra vienas garnyras, kurio, tiesą pasakius, nevalgyti prie kepsnio būtų nusikaltimas – tai traškios, auksinės spalvos keptos bulvytės. 

Yra vienas garnyras, kurio, tiesą pasakius, nevalgyti prie kepsnio būtų nusikaltimas – tai traškios, auksinės spalvos keptos bulvytės. 

REKLAMA

Keptų bulvių mėgėjams bus smalsu išbandyti pagal vieno šefo receptą traškias, tobulai apskrudusias bulvytes.

Šefas Olivier Briault rekomenduoja ant bulvių užpilti kelis šaukštus klevų sirupo, jei norite jas iškepti taip, kad išorėje būtų traškios, bet viduje minkštos ir saldžios, su puikiu karameliniu skoniu, rašo dailystar.co.uk

Rekomenduoja patepti klevų sirupu

Šefas Olivier sakė: „Kai reikia gaminti geriausias keptas bulves, įsitikinkite, kad naudojate tinkamas bulvių rūšis. Pagardinimui puikiai tinka tokios žolelės kaip švieži čiobreliai ir rozmarinai.

Aš asmeniškai taip pat mėgstu perpjauti nenuluptą česnako galvutę į dvi dalis, tada įdėti ją tarp bulvių, kad prisigertų žąsų/ančių riebalų ir pagerintų bendrą skonį ir kvapą“.

REKLAMA

Jis pridūrė: „Kartu su keliais šaukštais klevų sirupo – idealiai auksinio dėl subtilaus skonio – išgausite tokią burnoje tirpstančių skonių įvairovę“.

Klevų sirupo prekės ženklo ambasadorius ir virtuvės šefas David Colcombe siūlo štai ką: „Prieš patiekiant į stalą būtų puiku papuošti klevų sirupu  – taip suteikiamas subtilus, natūralus saldumas. Patiekite bulves pabarstę jas druska – dviejų skirtingų skonių sugretinimas bus nuostabus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų