Šefas atskleidė, kaip tobulai iškepti bulves: išbandyti tikrai verta

Kvalifikuotas asmeninis treneris pasidalino savo geriausiu orkaitėje keptų bulvių receptu su naminiu česnakiniu aliejumi.

Oli Brandonas, „TikToke“ publikuojantis kaip „@theptchef“, tobulą receptą česnako mėgėjams atrado sekdamas virtuvės šefo Kenji Lopez–Alt pavyzdžiu, rašoma dailystar.co.uk.

Oli į vandenį įberia vieną šaukštelį valgomosios sodos ir vieną šaukštelį druskos, o tada sumeta bulves. Jas jis verda tol, kol jas galima beveik lengvai perdurti peiliu. Tuomet jis nupila bulves ir jas pakratęs puode pasideda į šalį. Kol bulvės vėsta, jis sutrina česnaką, papjausto truputį rozmarinų ir juos pakepina alyvuogių aliejuje.

Kai tik česnakas paruduoja, jis perkošia aliejų ir jį supila į kepimo skardą, į kurią paskui sudeda ir bulves. Bulves Oli dar pabarsto druska ir pipirais, o tada orkaitėje jas kepa 20 min. 180 C temperatūroje. Kad bulvės būtų traškios ir auksaspalvės, Oli rekomenduoja bulves kepti dar 20–30 minučių. Paskutinis žingsnis – bulves sudėti į dubenį ir jas pabarstyti nukoštu česnaku bei rozmarinais.

Nenuostabu, kad jo vaizdo įrašą peržiūrėjo daugiau nei 7 milijonai žmonių – žiūrovai sakė, kad jis jiems sukėlė apetitą ir kad nekantrauja receptą išbandyti patys.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų