Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Savaitgalį mes kepėme šašlykus. Šašlykams naudojau kiaulienos sprandinę ir vištienos šlaunelių mėsą. Kiaulienos sprandinę marinavau sausuoju būdu, o vištieną su jogurtu ir gardinau prieskoniais. Taigi, šašlykai išties gavosi gardūs, tad receptu noriu pasidalinti ir su jumis“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Savaitgalį mes kepėme šašlykus. Šašlykams naudojau kiaulienos sprandinę ir vištienos šlaunelių mėsą. Kiaulienos sprandinę marinavau sausuoju būdu, o vištieną su jogurtu ir gardinau prieskoniais. Taigi, šašlykai išties gavosi gardūs, tad receptu noriu pasidalinti ir su jumis“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

 

Reikės: 1,2 kg. kiaulienos sprandinės, 0,7 kg vištienos šlaunelių mėsos, 1 kg svogūnų.

Vištienai reikės: 34 v.š. jogurto, paukštienos prieskonių su medumi, česnakinių pipirų, persilado.

Kiaulienos sprandinei reikės: šašlykų prieskonių, apelsininiai pipirų prieskonių, persilado.

Marinatų receptai

Kiaulienos sprandinę supjausčiau gabaliukais (nelabai mažais). Dalį svogūnų sutarkavau, kitus supjausčiau ir sudėjau į dubenį su sprandine. Pagardinau recepte išvardinatais prieskoniais, gerai išmaišiau ir uždengusi maistine plėvele pastačiau į šaldytuvą marinuotis pernakt.

Vištienos šlaunelių mėsą supjausčiau, pagardinau prieskoniais, supyliau jogurtą ir išmaišiau. Uždengiau maistine plėvele ir pastačiau į šaldytuvą marinuotis pernakt.

O dabar smagiausia dalis: verti mėsą ant iešmų ir kepti. Gardžių šašlykų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų