Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dabar pats laikas nupjauti česnakų žiedkočius, kol jie dar nėra peraugę ir kieti. Esu gaminusi su jais ir prieskonių. Šiais metais pabandžiau pamarinuoti. Skaičiau, kad labai skanu prie šašlykų. Ar tikrai skanu pasidalinsiu vėliau, kai paragausiu. Dabar dalinuosi tik receptu“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Dabar pats laikas nupjauti česnakų žiedkočius, kol jie dar nėra peraugę ir kieti. Esu gaminusi su jais ir prieskonių. Šiais metais pabandžiau pamarinuoti. Skaičiau, kad labai skanu prie šašlykų. Ar tikrai skanu pasidalinsiu vėliau, kai paragausiu. Dabar dalinuosi tik receptu“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Marinatas: 1 l vandens; 100 ml acto; 3 v. š. cukraus; 1 v. š. druskos.

Pasiruošiame stiklainius: švariai išplauname su soda. Pripilame iki pusė stiklainių karšto vandens. Užsukame dangteliais ir palaikome apie 5 min. Nupilame vandenį.

Marinato receptas

Česnakų žiedkočius nuplauname. Marinatą išverdame. Žiedkočius nuplikome karštu vandeniu. Sudedame į iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu marinatu. Užsukame dangteliais ir stiklainius statome dangteliais žemyn. Užklojame storais rankšluosčiais. Ir leidžiame atvėsti. Nešame į rūsį.

aš supjausčiau ir į maišiuką , naudosiu kai pradėsiu marinuot agurkus , pomidorus
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų