• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Populiariausių vasaros patiekalų sąraše, be abejonės, karaliauja šaltibarščiai. Atrodo, kad kiekvienas lietuvis turi savitą šios sriubos gaminimo būdą, tad dalinamės dar vienu recepto variantu.

Populiariausių vasaros patiekalų sąraše, be abejonės, karaliauja šaltibarščiai. Atrodo, kad kiekvienas lietuvis turi savitą šios sriubos gaminimo būdą, tad dalinamės dar vienu recepto variantu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4 porcijoms Jums reikės: 400 g kefyro; 150 g rūgpienio; 100 g burokėlių; 100 g agurkų; 20 g ridikėlių; 30 g grietinės; 15 g svogūnų laiškų; 5 g krapų; 4 vnt. virtų kiaušinių; 400 g virtų bulvių; žiupsnelis druskos.

REKLAMA

Gaminimas: 

1. Supjaustykite šiaudeliais virtus burokėlius.

2. Į didelį dubenį supilkite kefyrą ir rūgpienį.

3. Suberkite supjaustytus burokėlius, susmulkintus agurkus, krapus ir svogūnų laiškus. Viską atšaldykite.

4. Dabar turite minutę išbandyti momentinių loterijų platformą internete „Blitz loto“. Įsigykite bilietą nuo 10 centų ir laimėkite prizus iki 600 000 eurų.

REKLAMA
REKLAMA

5. Laikui neprailgus išimkite dubenį iš šaldytuvo.

6. Šaltibarščius patiekite su grietine, virtu kiaušiniu, padalintu į 4 skilteles, papuoškite žalumynais, ir atskirai – virtas bulves pagardintas smulkintais krapais.

Dalyvaukite „Blitz loto“ loterijose ne tik po sunkių darbų – leiskite sau minutei atsikvėpti!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų