Lapinių kopūstų salotoms reikės:
- Lapinių kopūstų
- Mėlynojo svogūno
- Pusės puodelio kefyro
- Šaukštelio garstyčių
- Saujos tarkuoto kietojo sūrio
Gaminimo eiga:
Lapinius kopūstus atskirkite nuo koto ir labai smulkiai supjaustykite. Mėlynąjį svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Kefyrą supilkite į dubenėlį, dėkite garstyčias ir gerai išmaišykite, kol taps vientisa. Salotas sudėkite į dubenį kartu su svogūnais, supilkite padažą, išmaišykite ir suberkite sūrį.
Dar kartą gerai išmaišykite ir patiekite.
Daugiau patarimų išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.
Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 11:30 val. per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!