Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juozažolių
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek paprikų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 1 kilogramas žuvies
  • šiek tiek čili pipirų
  • šiek tiek gelsvių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
    Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų