Sumalame vištieną. Pridedame prie maltos mėsos žirnius, beriame druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome.
Sutarkuojame sūrį ir sumaišome su kiaušiniais.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, ištepame aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę tolygiai paskleidžiame ant popieriaus . Kepame apie 5 minutes įkaitintoje iki 180°C orkaitėje.
Iš vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstome maltą mėsą ir padengiame antrą pusę, sulenkiame per pusę kartu su popieriumi. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspaudžiame, kad sultys neišbėgtų. Kepame toje pačioje temperatūroje 30 minučių.
Iškepus vyniotiniui, duoti jam atvesti ir tik tada pjaustyti porcijomis.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
300 gramų vištos filė
3 vienetai kiaušinių
100 gramų konservuotų žirnelių
300 gramų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumalame vištieną. Pridedame prie maltos mėsos žirnius, beriame druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome.
Sutarkuojame sūrį ir sumaišome su kiaušiniais.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, ištepame aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę tolygiai paskleidžiame ant popieriaus . Kepame apie 5 minutes įkaitintoje iki 180°C orkaitėje.
Iš vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstome maltą mėsą ir padengiame antrą pusę, sulenkiame per pusę kartu su popieriumi. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspaudžiame, kad sultys neišbėgtų. Kepame toje pačioje temperatūroje 30 minučių.
Iškepus vyniotiniui, duoti jam atvesti ir tik tada pjaustyti porcijomis.