INGREDIENTAI:
- šiek tiek agurkų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek pomidorų pastos
- 300 gramų vištos filė (kepta)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek pievagrybių (marinuoti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek pekino kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus, agurkus, pekino kopūstą bei marinuotus pievagrybius imame lygiomis dalimis (priklausomai kiek salotų gaminsite). Supjaustome. Tuomet įpjaustome šiek tiek keptos vištienos. Viską apšlakstome nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus, pagardiname juodaisiais pipirais, druska ir išmaišome. Skanaus.
Autorius: Simutė
INGREDIENTAI:
- šiek tiek agurkų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek pomidorų pastos
- 300 gramų vištos filė (kepta)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek pievagrybių (marinuoti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek pekino kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus, agurkus, pekino kopūstą bei marinuotus pievagrybius imame lygiomis dalimis (priklausomai kiek salotų gaminsite). Supjaustome. Tuomet įpjaustome šiek tiek keptos vištienos. Viską apšlakstome nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus, pagardiname juodaisiais pipirais, druska ir išmaišome. Skanaus.
Autorius: Simutė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI