Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai vištiena (ketvirčiai)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek peletrūno
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai vištiena (ketvirčiai)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek peletrūno
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos ketvirčių mėsą atskiriame nuo kaulo ir odos. Atskirtą mėsą sumalame ir darome faršą: įmušame kiaušinį, pagardiname prieskoniais: druska, pipirais, SANTA MARIA peletrūnais ir krapais. Įdedame manų kruopų. Viską gerai išmaišome. Suformuojame maltinukus ir kepame keptuvėje.
    Pateikiame su pasirinktu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų