Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 8 vienetai salotų (lapai)
- 200 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 2 vienetai vištiena (krūtinėlės, be odos)
- 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- 200 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 40 gramų duonos (traškučiai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite vištieną pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite.
Supjaustykite kumpį šiaudeliais ir pakepinkite keptuvėje.
Sutarkuokite sūrį.
Padažui iki vientisos masės sumaišykite majonezą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir išspaustą česnaką.
Sudėkite į didelį dubenį plėšytus salotų lapus, susmulkintas vištienos krūtinėles, tarkuotą sūrį, pakepintą kumpį, duonos traškučius, užpilkite pasigamintu padažu, paskaninkite druska bei pipirais ir viską išmaišykite.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 8 vienetai salotų (lapai)
- 200 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 2 vienetai vištiena (krūtinėlės, be odos)
- 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- 200 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 40 gramų duonos (traškučiai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite vištieną pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite.
Supjaustykite kumpį šiaudeliais ir pakepinkite keptuvėje.
Sutarkuokite sūrį.
Padažui iki vientisos masės sumaišykite majonezą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir išspaustą česnaką.
Sudėkite į didelį dubenį plėšytus salotų lapus, susmulkintas vištienos krūtinėles, tarkuotą sūrį, pakepintą kumpį, duonos traškučius, užpilkite pasigamintu padažu, paskaninkite druska bei pipirais ir viską išmaišykite.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą