Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (trumpavaisiai)
  • 2 vienetai granatų
  • 1 vienetas porų
  • 300 gramų vištiena (krūtinėlė, virta)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas pekino kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome pekino kopūstą, susmulkiname kubeliais vandenyje su prieskoniais iš išvirtą vištienos krūtinėlę, porą, agurką, išgliaudome granatas.
    Viską sudedame į dubenį, pridedame prieskonių, įpilame aliejaus ir gerai viską išmaišome.
    Salotas dar galite pagardinti savo mėgstamais žalumynais.
    Skanaus!

Autorius: Daiva

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų (trumpavaisiai)
  • 2 vienetai granatų
  • 1 vienetas porų
  • 300 gramų vištiena (krūtinėlė, virta)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas pekino kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome pekino kopūstą, susmulkiname kubeliais vandenyje su prieskoniais iš išvirtą vištienos krūtinėlę, porą, agurką, išgliaudome granatas.
    Viską sudedame į dubenį, pridedame prieskonių, įpilame aliejaus ir gerai viską išmaišome.
    Salotas dar galite pagardinti savo mėgstamais žalumynais.
    Skanaus!

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų