Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (trumpavaisiai)
- 2 vienetai granatų
- 1 vienetas porų
- 300 gramų vištiena (krūtinėlė, virta)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas pekino kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome pekino kopūstą, susmulkiname kubeliais vandenyje su prieskoniais iš išvirtą vištienos krūtinėlę, porą, agurką, išgliaudome granatas.
Viską sudedame į dubenį, pridedame prieskonių, įpilame aliejaus ir gerai viską išmaišome.
Salotas dar galite pagardinti savo mėgstamais žalumynais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų (trumpavaisiai)
- 2 vienetai granatų
- 1 vienetas porų
- 300 gramų vištiena (krūtinėlė, virta)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek prieskonių
- 1 vienetas pekino kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome pekino kopūstą, susmulkiname kubeliais vandenyje su prieskoniais iš išvirtą vištienos krūtinėlę, porą, agurką, išgliaudome granatas.
Viską sudedame į dubenį, pridedame prieskonių, įpilame aliejaus ir gerai viską išmaišome.
Salotas dar galite pagardinti savo mėgstamais žalumynais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą