REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 2 vienetai paprikų
  • 400 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsus)
  • 200 gramų pievagrybių
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną smulkiai supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais (pailgais).
    Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus, 2 šaukštus kukurūzų krakmolo ir užpilame 2 šaukštus šviesaus sojos padažo. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis bent 10-15 min.
    Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame, paprikas supjaustome ilgais šiaudeliais, pievagrybius riekutėmis.
    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, beriame česnaką ir imbierą.
    Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių.
    Tada sumetame vištienos gabalėlius, maišydami kepame, kol vištiena pasidaro balta iš visų pusių.
    Tuomet į keptuvę sudedame paprikas ir pievagrybius, maišydami kepiname apie 5 min.
    Vėliau supilame vištienos sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus.
    Maišydami troškiname dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.
    Valgome su virtais ryžiais.
    Skanaus!

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 2 vienetai paprikų
  • 400 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsus)
  • 200 gramų pievagrybių
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
  • 1 stiklinė sultinio (vištienos)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną smulkiai supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais (pailgais).
    Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus, 2 šaukštus kukurūzų krakmolo ir užpilame 2 šaukštus šviesaus sojos padažo. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis bent 10-15 min.
    Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame, paprikas supjaustome ilgais šiaudeliais, pievagrybius riekutėmis.
    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
    Kai aliejus įkaista, beriame česnaką ir imbierą.
    Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių.
    Tada sumetame vištienos gabalėlius, maišydami kepame, kol vištiena pasidaro balta iš visų pusių.
    Tuomet į keptuvę sudedame paprikas ir pievagrybius, maišydami kepiname apie 5 min.
    Vėliau supilame vištienos sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus.
    Maišydami troškiname dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.
    Valgome su virtais ryžiais.
    Skanaus!

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų