Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 5 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 2 vienetai paprikų
- 400 gramų vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsus)
- 200 gramų pievagrybių
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
- 1 stiklinė sultinio (vištienos)
- 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną smulkiai supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais (pailgais).
Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus, 2 šaukštus kukurūzų krakmolo ir užpilame 2 šaukštus šviesaus sojos padažo. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis bent 10-15 min.
Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame, paprikas supjaustome ilgais šiaudeliais, pievagrybius riekutėmis.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, beriame česnaką ir imbierą.
Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių.
Tada sumetame vištienos gabalėlius, maišydami kepame, kol vištiena pasidaro balta iš visų pusių.
Tuomet į keptuvę sudedame paprikas ir pievagrybius, maišydami kepiname apie 5 min.
Vėliau supilame vištienos sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus.
Maišydami troškiname dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 5 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 2 vienetai paprikų
- 400 gramų vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesus)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsus)
- 200 gramų pievagrybių
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
- 1 stiklinė sultinio (vištienos)
- 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną smulkiai supjaustome maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais (pailgais).
Supjaustytą vištieną sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus, 2 šaukštus kukurūzų krakmolo ir užpilame 2 šaukštus šviesaus sojos padažo. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis bent 10-15 min.
Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame, paprikas supjaustome ilgais šiaudeliais, pievagrybius riekutėmis.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, beriame česnaką ir imbierą.
Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių.
Tada sumetame vištienos gabalėlius, maišydami kepame, kol vištiena pasidaro balta iš visų pusių.
Tuomet į keptuvę sudedame paprikas ir pievagrybius, maišydami kepiname apie 5 min.
Vėliau supilame vištienos sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus.
Maišydami troškiname dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą