• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai vištiena ( kulšelės)
  • 3 valgomieji šaukštai kmynų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 litras sulčių ((obuolių))
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai vištiena ( kulšelės)
  • 3 valgomieji šaukštai kmynų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 litras sulčių ((obuolių))
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šlauneles gerai įtrinkite prieskoniais vištienai, grūstais česnakais, druska, suberkite kmynus. Palikite marinuotis (kuo ilgesnis marinato laikas tuo skaniau).
  2. Prieš kepdama kiekvieną šlaunelę aptepkite nestoru medaus sluoksniu. Sudėkite ant skardos.
  3. Tada į skardą įpilkite tiek obuolių sulčių, kiek tik įmanoma. Jei kepant sultys išgaruos, įpilkite jų vėl, kad šlaunelės būtų apsemtos. Kepdami žiūrėkite, kad nedegtų, nes medus linkęs svilti.
  4. Na as tai įpilu ir stiklinę vandens. Dedama kepti į orkaite 190-200 laipsniu karštyje 40 min.
  5. Iškepusi vištiena atvėsinam, papuošiam lėkštę salotomis, marinuotais pievagrybiais, sudedam vištieną ir vuolia!


    Skanu ir išvaizdu.

Autorius: Vaida Šedžiuvienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų