Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas vištiena (arba viškiukas)
- 300 gramų pievagrybių
- 300 gramų grietinėlės (10-20 proc. riebumo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viščiuką supjaustome dalimis.
Pievagrybius susmulkiname.
Viščiuko dalis pakepiname aliejuje, kol abi visos pusės gražiai pagelsta (apie 5-10 minučių).
Vištieną apiberiame prieskoniais, sudedame pievagrybius, įpilame šiek tiek vandens, kad nesviltų ir troškiname 20 minučių.
Po to supilame grietinėlę ir troškiname dar apie 20 minučių.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas vištiena (arba viškiukas)
- 300 gramų pievagrybių
- 300 gramų grietinėlės (10-20 proc. riebumo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viščiuką supjaustome dalimis.
Pievagrybius susmulkiname.
Viščiuko dalis pakepiname aliejuje, kol abi visos pusės gražiai pagelsta (apie 5-10 minučių).
Vištieną apiberiame prieskoniais, sudedame pievagrybius, įpilame šiek tiek vandens, kad nesviltų ir troškiname 20 minučių.
Po to supilame grietinėlę ir troškiname dar apie 20 minučių.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą