• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (maltos)
  • šiek tiek salierų
  • 250 gramų makaronų
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį (2 L) suberiami makaronai ir verdama apie 20 min. Vėliau nukaičiama ir, įpylus stiklinę šalto vandens, nusunkiama, makaronai sukrečiami atgal į puodą. Pridedama sviesto, įtarkuojama sūrio, kaitinama, maišoma, kol sviestas ištirps. Makaronai tiekiami apibarstyti susmulkintais žalumynais. Prie jų duodama virtų daržovių salotų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų