Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek morkų
- šiek tiek pomidorų pastos (trinti)
- šiek tiek jautienos (mentė be kaulo)
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių ("kotanyi" ugninių kepsnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite kubeliais (ne mažais). Užpilkite citrinų sultis. Paprieskoniuokite. Užpilkite šlakelį aliejaus ir palikite kokiai valandai. Į ikaitintą aliejų dėkite mėsą ir pakepkite tol, kol išsiskirs mėsos sultys. Tada supilkite pomidorus ir uždengę troškinkite apie pusvalandį. Sudėkite tarkuotas morkas ir vėl uždengę patroškinkite pusvalandį. Atidenkite, kad išgaruotų skystis. Labai patiks tiems, kas mėgsta pavalgyti aštriai.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek morkų
- šiek tiek pomidorų pastos (trinti)
- šiek tiek jautienos (mentė be kaulo)
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek prieskonių ("kotanyi" ugninių kepsnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite kubeliais (ne mažais). Užpilkite citrinų sultis. Paprieskoniuokite. Užpilkite šlakelį aliejaus ir palikite kokiai valandai. Į ikaitintą aliejų dėkite mėsą ir pakepkite tol, kol išsiskirs mėsos sultys. Tada supilkite pomidorus ir uždengę troškinkite apie pusvalandį. Sudėkite tarkuotas morkas ir vėl uždengę patroškinkite pusvalandį. Atidenkite, kad išgaruotų skystis. Labai patiks tiems, kas mėgsta pavalgyti aštriai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą