INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
 - šiek tiek laurų lapų
 - 5 vienetai morkų
 - 1 vienetas petražolių
 - 1 vienetas porų
 - 1 vienetas salierų
 - 800 gramų vištiena
 - šiek tiek džiūvesėlių
 - šiek tiek druskos
 - 1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas)
 - 2 valgomieji šaukštai grietinės
 - 1 stiklinė sultinio
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Išdarinėta višta supjaustoma, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavoliojama džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinama svieste, vėliau sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu, pridedama supjaustytų prieskoninių daržovių ir troškinama, kol suminkštėja. Vėliausiai supilama grietinė.
Vištiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu padažu, kuriame troškinta. Prie jos duodama įvairių troškintų daržovių mišinio, bruknių uogienės, marinuotų vaisių. 
REKLAMA
 
  
