Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 20 vienetų trešnių
  • 7 vienetai datulių
  • 10 vienetų graikinių riešutų
  • 1 saujelė aguonų
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 20 vienetų trešnių
  • 7 vienetai datulių
  • 10 vienetų graikinių riešutų
  • 1 saujelė aguonų
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Datules ir graikinius riešutus sutrinti su belenderiu iki košelės konsistencijos. Įdėti medaus ir gerai išmaišyti arba dar patrinti blenderiu. Paragauti, ar pagal skonį dera datulių ir graikinių riešutų košelė. Galima papildomai pridėti daugiau riešutų arba dalutlių.
  2. Šia košele aplipinti trešnes. Jas tada apvolioti aguonose.
  3. Šaldytuve palaikyti mažiausiai pusvalandį.

    Skanaus.

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų