Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų menkių filė
  • 1 stiklinė krakmolo
  • 1.5 stiklinės ananasų sulčių
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 3 vienetai kiaušinių baltymų
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų menkių filė
  • 1 stiklinė krakmolo
  • 1.5 stiklinės ananasų sulčių
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 3 vienetai kiaušinių baltymų
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį sutepame prieskoniais, tada supjaustome mažais kąsneliais. Atskiriame kiaušinio trynį nuo baltymo, suplakame kiaušinio baltymą. Žuvies kąsnelius pamirkome kiaušinio baltymuose ir pavoliojame krakmole. Į įkaitintą keptuvę dedame žuvies gabalėlius ir apkepiname iš abiejų pusių.
  2. Į nedidelį puodą supilame ananasų sultis, jas užviriname. Tada į sultis suberiame smulkiai supjaustytą česnaką, išspaudžiame citriną (arba įpilame citrinų sultis), pilame sojos padažą, įdedame medų. Viską gerai išmaišome ir mašant įdedame krakmolo, kad padažas būtų tirštas. Gautą padažą pilame ant žuvies.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų