Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.14 10:18 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
- šiek tiek sodos
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
2 pak. varškės
3 trynių (baltymus išplakti atskirai)
5 šaukštai cukraus
nutarkuota citrinos žievelė
Užminkome tešlą, padaliname į dvi dalis ir dedame šaltai.
Varškę ištriname su cukrumi, citrinos žievele ir tryniais. Atskirai išplaktus baltymus lengvai įmaišome į varškę.
Į kepimo skardą burokine tarka sutarkuojame vieną dalį tešlos, dedame varškę ir ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą. Kepame apie 40 min. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
- šiek tiek sodos
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
2 pak. varškės
3 trynių (baltymus išplakti atskirai)
5 šaukštai cukraus
nutarkuota citrinos žievelė
Užminkome tešlą, padaliname į dvi dalis ir dedame šaltai.
Varškę ištriname su cukrumi, citrinos žievele ir tryniais. Atskirai išplaktus baltymus lengvai įmaišome į varškę.
Į kepimo skardą burokine tarka sutarkuojame vieną dalį tešlos, dedame varškę ir ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą. Kepame apie 40 min. Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą