Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
- šiek tiek sodos
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
2 pak. varškės
3 trynių (baltymus išplakti atskirai)
5 šaukštai cukraus
nutarkuota citrinos žievelė
Užminkome tešlą, padaliname į dvi dalis ir dedame šaltai.
Varškę ištriname su cukrumi, citrinos žievele ir tryniais. Atskirai išplaktus baltymus lengvai įmaišome į varškę.
Į kepimo skardą burokine tarka sutarkuojame vieną dalį tešlos, dedame varškę ir ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą. Kepame apie 40 min. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
- šiek tiek sodos
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
2 pak. varškės
3 trynių (baltymus išplakti atskirai)
5 šaukštai cukraus
nutarkuota citrinos žievelė
Užminkome tešlą, padaliname į dvi dalis ir dedame šaltai.
Varškę ištriname su cukrumi, citrinos žievele ir tryniais. Atskirai išplaktus baltymus lengvai įmaišome į varškę.
Į kepimo skardą burokine tarka sutarkuojame vieną dalį tešlos, dedame varškę ir ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą. Kepame apie 40 min. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą