Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
  • šiek tiek sodos
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    2 pak. varškės
    3 trynių (baltymus išplakti atskirai)
    5 šaukštai cukraus
    nutarkuota citrinos žievelė

    Užminkome tešlą, padaliname į dvi dalis ir dedame šaltai.
    Varškę ištriname su cukrumi, citrinos žievele ir tryniais. Atskirai išplaktus baltymus lengvai įmaišome į varškę.
    Į kepimo skardą burokine tarka sutarkuojame vieną dalį tešlos, dedame varškę ir ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą. Kepame apie 40 min. Skanaus.

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
  • šiek tiek sodos
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    2 pak. varškės
    3 trynių (baltymus išplakti atskirai)
    5 šaukštai cukraus
    nutarkuota citrinos žievelė

    Užminkome tešlą, padaliname į dvi dalis ir dedame šaltai.
    Varškę ištriname su cukrumi, citrinos žievele ir tryniais. Atskirai išplaktus baltymus lengvai įmaišome į varškę.
    Į kepimo skardą burokine tarka sutarkuojame vieną dalį tešlos, dedame varškę ir ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą. Kepame apie 40 min. Skanaus.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų