Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų (žievelė)
- 150 gramų cukraus
- 6 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (lukštentos)
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- šiek tiek ledų (vaniliniai/ arba plakta grietinėlė)
- 125 gramai sviesto
- 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome birius produktus (išskyrus saulėgrąžas), sudedame tarkuotą citrinos žievelę, supilame tirpintą sviestą, įmušame kiaušinius, supilame kambario temperatūros pieną ir viską sumaišome plakikliu.
Tešlą supilame į vaflinę, užbarstome saulėgrąžų ir kepame apie 7 minutes. Vafliai turi gražiai paruduoti.
Atsargiai išimame iš formelių ir patiekėme su vaniliniais ledais arba plakta grietinėle.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų (žievelė)
- 150 gramų cukraus
- 6 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (lukštentos)
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- šiek tiek ledų (vaniliniai/ arba plakta grietinėlė)
- 125 gramai sviesto
- 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišome birius produktus (išskyrus saulėgrąžas), sudedame tarkuotą citrinos žievelę, supilame tirpintą sviestą, įmušame kiaušinius, supilame kambario temperatūros pieną ir viską sumaišome plakikliu.
Tešlą supilame į vaflinę, užbarstome saulėgrąžų ir kepame apie 7 minutes. Vafliai turi gražiai paruduoti.
Atsargiai išimame iš formelių ir patiekėme su vaniliniais ledais arba plakta grietinėle.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą