• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Biskvitui:
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 30 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų cukraus
  • 30 gramų kakavos
  • Kremui:
  • 160 gramų sūris (maskarponės)
  • 60 gramų kondensuoto pieno
  • 100 gramų šokoladas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Biskvitui:
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 30 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų cukraus
  • 30 gramų kakavos
  • Kremui:
  • 160 gramų sūris (maskarponės)
  • 60 gramų kondensuoto pieno
  • 100 gramų šokoladas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaite įkaitiname iki 210°C temperatūros . 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, mase turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakava, viska atsargiai sumaišyti.
  2. Likusius 2 baltymus suplakti su likusiumi cukrumi (t.y.- 20 g) iki standžios mases, sudėti i tešla ir atsargiai sumaišyti iki vientisos mases. Tešlą supilame į formą ir kepame 10 - 12 min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.
  3. Kremui suplakame maskarponės sūrį su sutirštintu pienu iki vientisos mases.
  4. Biskvitą perpjauname išilgai. Viena puse sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Padedame į šaldytuvą 30 min.
  5. Karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame ji ištirpintu šokoladu. Padedam vėl į šaldytuvą, kol šokoladas sustings.


    Skonis nesiskiria nuo parduotuvėje pirkto "Kinder Deliz" skanėstu – tik viskas ekologiška ir pigau.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų