REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cinamono (marinatui)
  • 1 vienetas citrinų (marinatui)
  • 4 česnakų (marinatui)
  • šiek tiek imbierų (maltas, marinatui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai paprikų (malta, marinatui)
  • 1.5 kilogramo vištiena (sparneliai, kulšelės ir pan.)
  • 200 gramų jogurto (natūralus, marinatui)
  • šiek tiek druskos (marinatui)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas ciberžolės (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas kumino (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrinkite česnaką ir sumaišykite su marinatui skirtais prieskoniais.
    Prieskonių mišiniu įtrinkite vištieną.
    Užpilkite vištieną citrinos sultimis ir jogurtu, išmaišykite.
    Marinuokite apie 1 parą.
    Išsimarinavusią vištieną kepkite griliuje ar ant laužo ugnies.

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cinamono (marinatui)
  • 1 vienetas citrinų (marinatui)
  • 4 česnakų (marinatui)
  • šiek tiek imbierų (maltas, marinatui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai paprikų (malta, marinatui)
  • 1.5 kilogramo vištiena (sparneliai, kulšelės ir pan.)
  • 200 gramų jogurto (natūralus, marinatui)
  • šiek tiek druskos (marinatui)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas ciberžolės (marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas kumino (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrinkite česnaką ir sumaišykite su marinatui skirtais prieskoniais.
    Prieskonių mišiniu įtrinkite vištieną.
    Užpilkite vištieną citrinos sultimis ir jogurtu, išmaišykite.
    Marinuokite apie 1 parą.
    Išsimarinavusią vištieną kepkite griliuje ar ant laužo ugnies.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų