Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.17 04:00 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų (dideli)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 7/10 stiklinės alaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (Vegeta)
- 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus nulupame ir supjaustome labai labai plonais žiedais.
Svogūnų žiedus pabarstome druska ir paliekame 15 min.
Sumaišome visus ingredientus, skirtus tešlai: miltus, alų, kiaušinį, vegetą ir raudonėlius. Tešlą turi gautis vidutinio tirštumo (priklauso ir nuo kiaušinio dydžio).
Aliejų supilame į fritiūrinę arba mažą puodą ir gerai įkaitiname.
Svogūnų žiedus mirkome į tešlą ir dedame į įkaitintą aliejų.
Kepant truputį sumažinam ugnį, kad nesudegtų žiedai.
Jei norite labai traškių žiedų, tada nedėkite kiaušinio į tešlą, o įpilkite daugiau alaus.
Mano siūloma tešla nebus traški.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų (dideli)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 7/10 stiklinės alaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (Vegeta)
- 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus nulupame ir supjaustome labai labai plonais žiedais.
Svogūnų žiedus pabarstome druska ir paliekame 15 min.
Sumaišome visus ingredientus, skirtus tešlai: miltus, alų, kiaušinį, vegetą ir raudonėlius. Tešlą turi gautis vidutinio tirštumo (priklauso ir nuo kiaušinio dydžio).
Aliejų supilame į fritiūrinę arba mažą puodą ir gerai įkaitiname.
Svogūnų žiedus mirkome į tešlą ir dedame į įkaitintą aliejų.
Kepant truputį sumažinam ugnį, kad nesudegtų žiedai.
Jei norite labai traškių žiedų, tada nedėkite kiaušinio į tešlą, o įpilkite daugiau alaus.
Mano siūloma tešla nebus traški.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą