Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų (dideli)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 7/10 stiklinės alaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (Vegeta)
- 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus nulupame ir supjaustome labai labai plonais žiedais.
Svogūnų žiedus pabarstome druska ir paliekame 15 min.
Sumaišome visus ingredientus, skirtus tešlai: miltus, alų, kiaušinį, vegetą ir raudonėlius. Tešlą turi gautis vidutinio tirštumo (priklauso ir nuo kiaušinio dydžio).
Aliejų supilame į fritiūrinę arba mažą puodą ir gerai įkaitiname.
Svogūnų žiedus mirkome į tešlą ir dedame į įkaitintą aliejų.
Kepant truputį sumažinam ugnį, kad nesudegtų žiedai.
Jei norite labai traškių žiedų, tada nedėkite kiaušinio į tešlą, o įpilkite daugiau alaus.
Mano siūloma tešla nebus traški.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai svogūnų (dideli)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 7/10 stiklinės alaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (Vegeta)
- 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus nulupame ir supjaustome labai labai plonais žiedais.
Svogūnų žiedus pabarstome druska ir paliekame 15 min.
Sumaišome visus ingredientus, skirtus tešlai: miltus, alų, kiaušinį, vegetą ir raudonėlius. Tešlą turi gautis vidutinio tirštumo (priklauso ir nuo kiaušinio dydžio).
Aliejų supilame į fritiūrinę arba mažą puodą ir gerai įkaitiname.
Svogūnų žiedus mirkome į tešlą ir dedame į įkaitintą aliejų.
Kepant truputį sumažinam ugnį, kad nesudegtų žiedai.
Jei norite labai traškių žiedų, tada nedėkite kiaušinio į tešlą, o įpilkite daugiau alaus.
Mano siūloma tešla nebus traški.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą