REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų (dideli)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 7/10 stiklinės alaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (Vegeta)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus nulupame ir supjaustome labai labai plonais žiedais.
    Svogūnų žiedus pabarstome druska ir paliekame 15 min.
    Sumaišome visus ingredientus, skirtus tešlai: miltus, alų, kiaušinį, vegetą ir raudonėlius. Tešlą turi gautis vidutinio tirštumo (priklauso ir nuo kiaušinio dydžio).
    Aliejų supilame į fritiūrinę arba mažą puodą ir gerai įkaitiname.
    Svogūnų žiedus mirkome į tešlą ir dedame į įkaitintą aliejų.
    Kepant truputį sumažinam ugnį, kad nesudegtų žiedai.
    Jei norite labai traškių žiedų, tada nedėkite kiaušinio į tešlą, o įpilkite daugiau alaus.
    Mano siūloma tešla nebus traški.
    Skanaus.

Autorius: DarkSecret

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų (dideli)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 7/10 stiklinės alaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (Vegeta)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus nulupame ir supjaustome labai labai plonais žiedais.
    Svogūnų žiedus pabarstome druska ir paliekame 15 min.
    Sumaišome visus ingredientus, skirtus tešlai: miltus, alų, kiaušinį, vegetą ir raudonėlius. Tešlą turi gautis vidutinio tirštumo (priklauso ir nuo kiaušinio dydžio).
    Aliejų supilame į fritiūrinę arba mažą puodą ir gerai įkaitiname.
    Svogūnų žiedus mirkome į tešlą ir dedame į įkaitintą aliejų.
    Kepant truputį sumažinam ugnį, kad nesudegtų žiedai.
    Jei norite labai traškių žiedų, tada nedėkite kiaušinio į tešlą, o įpilkite daugiau alaus.
    Mano siūloma tešla nebus traški.
    Skanaus.

Autorius: DarkSecret

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų