Svogūnus nulupame ir sutriname arba sutarkuojame smulkia tarka. Įmaišome ryžius, manus ir dar kartą pertriname. Į šią masę įmaišome prieskonius ir kiaušinio plakinį. Įkaitiname aliejų ir kepame blynus. 1 šaukštas tešlos - 1 blynas. Kepame, kol abi pusės pagelsta.
Autorius: Olga
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
0.5 stiklinės ryžių (virti)
4 vienetai svogūnų
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės manų kruopų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus nulupame ir sutriname arba sutarkuojame smulkia tarka. Įmaišome ryžius, manus ir dar kartą pertriname. Į šią masę įmaišome prieskonius ir kiaušinio plakinį. Įkaitiname aliejų ir kepame blynus. 1 šaukštas tešlos - 1 blynas. Kepame, kol abi pusės pagelsta.