Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 750 gramų mesos (malta)
  • 300 gramų špinatų (šaldyti ir atšildyti)
  • 220 gramų pievagrybių
  • 120 gramų alyvuogių
  • šiek tiek čili pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 vienetai batono (riekės, išmirkytos piene)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 750 gramų mesos (malta)
  • 300 gramų špinatų (šaldyti ir atšildyti)
  • 220 gramų pievagrybių
  • 120 gramų alyvuogių
  • šiek tiek čili pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 vienetai batono (riekės, išmirkytos piene)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į maltą mėsą (gali būti maišyta) įmuškite kiaušinį, sudėkite išmirkytą piene duoną, berkitei druskos, pipirų ir rankomis išminkykite masę.
  2. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite apkepti supjaustytus pievagrybius. Po kelių minučių sudėkite smulkintą svogūną, špinatus, salierą, pjaustytas alyvuoges, pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais ir kepkite, kol viskas apkeps.
  3. Ant kepimo popieriaus,iš mėsos faršo, išklokite stačiakampį. Tada ant mėsos sudėkite keptas daržoves ir tolygiai paskirstykite ant mėsos. Pakeliant kepimo popierių, susukite vyniotinį.
  4. Mėsos vyniotinį padėkite į skardą, išklotą folija ir kepkite 190 °C 50 minučių. Tada vyniotinį apšlakstykite aliejumi, pabarstykite čili pipirų ir kepkite dar 10 minučių.



    Skanaus!

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų