REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai vištiena (krūtinėlės filė )
  • 2 vienetai vištiena (šlaunelių mėsa)
  • 2 vienetai kiaušinių ((baltymai))
  • 2 valgomieji šaukštai sūrelio ((lydytas))
  • 100 gramų sūris ((puskietis) )
  • 10 vienetų špinatų ((lapeliai()
  • 1 žiupsnelis krapų
  • 30 sviesto
  • 1 sauja moliūgų sėklų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai vištiena (krūtinėlės filė )
  • 2 vienetai vištiena (šlaunelių mėsa)
  • 2 vienetai kiaušinių ((baltymai))
  • 2 valgomieji šaukštai sūrelio ((lydytas))
  • 100 gramų sūris ((puskietis) )
  • 10 vienetų špinatų ((lapeliai()
  • 1 žiupsnelis krapų
  • 30 sviesto
  • 1 sauja moliūgų sėklų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krūtinėlę perpjauti horizontaliai į 2 ar 3 dalis ir šiek tiek lengvai pamuškite per plėvelę. Šlaunelių mėsą irgi supjaustyti kuo ploniau ir pamušti taip pat.
  2. Kiaušinius išvirti, bus reikalingi tik balstymas, o ne trynys (nors galima dėti ir jį – įdras bus geltonesnis) ir smulkiai supjaustyti bei sumaišyti su lydytu sūreliu (geriausia su žolelėmis) ir smulkiai sutarkuotu sūriu, pagardinti druska, pipirais. Pridėti sutrupintų moliūgų sėklų.
  3. Špinatus supjaustyti šiaudeliais, krapus smulkiai ir ištirpintame svieste juos patroškinti kelias minutes. Tada supilti ant kiaušinių ir gerai išmaišyti. Atvėsinti.
  4. Ant folijos sudėti vištienos filė, šiek tiek „palopyti“ šlaunelių mėsa, apibarstyti druska ir pipirais, uždėti įdarą, tolygiai paskirstyti ir suvynioti. Kepti iki 150-160°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

    Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų