Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
- 10 vienetų vištienos sparnelių
- 2 valgomieji šaukštai acto (ryžių)
- 1 stiklinė aliejaus (kepimui)
- 3 valgomieji šaukštai čili pipirų (saldus čili padažas)
- 3 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius supjaustome į 2-3 dalis. Juos iš abiejų pusių apkepame dideliame kiekyje aliejaus. Iškepusius sparnelius išimame iš keptuvės sudedame į lėkštę.
Į įkaitintą keptuvę pilame 3 šaukštus aliejaus. Suberiame smulkiai kapotus imbierą ir česnaką. Maišydami kepame apie 10 sekundžių. Tada suberiame cukrų, įpilame ryžių actą, austrių padažą ir saldų čili padažą. Viską išmaišome. Tuomet į keptuvę sumetame keptus vištos sparnelius. Maišydami dar pakepiname apie 5 min.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
- 10 vienetų vištienos sparnelių
- 2 valgomieji šaukštai acto (ryžių)
- 1 stiklinė aliejaus (kepimui)
- 3 valgomieji šaukštai čili pipirų (saldus čili padažas)
- 3 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius supjaustome į 2-3 dalis. Juos iš abiejų pusių apkepame dideliame kiekyje aliejaus. Iškepusius sparnelius išimame iš keptuvės sudedame į lėkštę.
Į įkaitintą keptuvę pilame 3 šaukštus aliejaus. Suberiame smulkiai kapotus imbierą ir česnaką. Maišydami kepame apie 10 sekundžių. Tada suberiame cukrų, įpilame ryžių actą, austrių padažą ir saldų čili padažą. Viską išmaišome. Tuomet į keptuvę sumetame keptus vištos sparnelius. Maišydami dar pakepiname apie 5 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą