• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
  • 10 vienetų vištienos sparnelių
  • 2 valgomieji šaukštai acto (ryžių)
  • 1 stiklinė aliejaus (kepimui)
  • 3 valgomieji šaukštai čili pipirų (saldus čili padažas)
  • 3 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius supjaustome į 2-3 dalis. Juos iš abiejų pusių apkepame dideliame kiekyje aliejaus. Iškepusius sparnelius išimame iš keptuvės sudedame į lėkštę.
    Į įkaitintą keptuvę pilame 3 šaukštus aliejaus. Suberiame smulkiai kapotus imbierą ir česnaką. Maišydami kepame apie 10 sekundžių. Tada suberiame cukrų, įpilame ryžių actą, austrių padažą ir saldų čili padažą. Viską išmaišome. Tuomet į keptuvę sumetame keptus vištos sparnelius. Maišydami dar pakepiname apie 5 min.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
  • 10 vienetų vištienos sparnelių
  • 2 valgomieji šaukštai acto (ryžių)
  • 1 stiklinė aliejaus (kepimui)
  • 3 valgomieji šaukštai čili pipirų (saldus čili padažas)
  • 3 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius supjaustome į 2-3 dalis. Juos iš abiejų pusių apkepame dideliame kiekyje aliejaus. Iškepusius sparnelius išimame iš keptuvės sudedame į lėkštę.
    Į įkaitintą keptuvę pilame 3 šaukštus aliejaus. Suberiame smulkiai kapotus imbierą ir česnaką. Maišydami kepame apie 10 sekundžių. Tada suberiame cukrų, įpilame ryžių actą, austrių padažą ir saldų čili padažą. Viską išmaišome. Tuomet į keptuvę sumetame keptus vištos sparnelius. Maišydami dar pakepiname apie 5 min.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų