Smulkiai supjaustome obuolio (gali būti persiko, mango ar kriaušės) puselę ir apibarstome cinamonu. Juos užpilame susmulkintais migdolo riešutais ir viską sumaišome su medumi. Apibarstome kokoso drožlėmis ir dar kartą viską išmaišome.
Iš šaldiklio imame sušalusį bananą, nulupame arba nupjauname žievę. Bananą sumalame mėsmale tiesiai ant paruoštų pabarstukų. Galima banano masę malti atskirai, o paskui gražiai, ledų šaukštelių dėti į lėkštelę ir uždėti pabarstukų masės - skanaus!
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 vienetas bananų
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 arbatinis šaukštelis medaus
1 sauja migdolų
0.5 vieneto obuolių
1 valgomasis šaukštas kokosų (drožlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdedame bananą į šaldiklį mažiausiai 1 valandai.
Smulkiai supjaustome obuolio (gali būti persiko, mango ar kriaušės) puselę ir apibarstome cinamonu. Juos užpilame susmulkintais migdolo riešutais ir viską sumaišome su medumi. Apibarstome kokoso drožlėmis ir dar kartą viską išmaišome.
Iš šaldiklio imame sušalusį bananą, nulupame arba nupjauname žievę. Bananą sumalame mėsmale tiesiai ant paruoštų pabarstukų. Galima banano masę malti atskirai, o paskui gražiai, ledų šaukštelių dėti į lėkštelę ir uždėti pabarstukų masės - skanaus!