REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą (kokia mėgstama kiauliena,vištiena ar kt.) numirkyti, pavirti iki minkštumo.Dėti mėgiamus prieskonius,druskos,pipirų. Atskirai išvirti kiaušinius.
- Raudonųjų burokėlių lapus ir rugštynes švariai nuplauti, pjaustyti smulkiai( kaip sriubai),burokėlius lapelius trumpai nuplikyti karštu vandeniu,ir berti į puodą su verdančia mėsa.Čia tinka ir mangoldų(burokėliai be šakniastiebių) lapai.Viską pavirti.Baigus virti,įpjaustyti virtus kiaušinius. Pasiskaninti grietine,valgyti su karštomis šviežiomis bulvytėmis.
REKLAMA
 
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
 