Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 3 žiupsneliai prieskonių (Vegeta)
  • 1 vienetas raudonosios paprikos
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 150 gramų sūris

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 skiltelės česnakų
  • 3 žiupsneliai prieskonių (Vegeta)
  • 1 vienetas raudonosios paprikos
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 150 gramų sūris

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, išspaudžiame česnaką, sutarkuojame svogūną.
    Gerai viską išmaišome.
  2. Paruoštą faršą dedame į aliejumi išteptą kepimo skardą (nedidelę).
    Ant viršaus dedame juostelėmis supjaustytą papriką.
    Pašauname į orkaitę.
  3. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
    Ištraukiame. Aptepame viską majonezu ir beriame tarkuotą fermentinį sūrį.
    Pašauname į orkaitę dar 5 minutėms, kol išsilydis sūris.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų