Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aviečių (šaldytos ir trintos arba uogienė)
- šiek tiek cukraus
- 500 gramų varškės (kreminė)
- 1 sauja razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į desertinius indelius dedam šaukštą trintų uogų, tada užberiame razinų, kitas sluoksnis - varškė. Jei ji nesaldi, prieš dedant sluoksnį varškės, į ją dedam cukraus pagal skonį. Taip sluoksniuojam. Viršų tepam varške, uždedam šaukštelį uogų, bei keletą razinų. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 100 gramų aviečių (šaldytos ir trintos arba uogienė)
- šiek tiek cukraus
- 500 gramų varškės (kreminė)
- 1 sauja razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į desertinius indelius dedam šaukštą trintų uogų, tada užberiame razinų, kitas sluoksnis - varškė. Jei ji nesaldi, prieš dedant sluoksnį varškės, į ją dedam cukraus pagal skonį. Taip sluoksniuojam. Viršų tepam varške, uždedam šaukštelį uogų, bei keletą razinų. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą