• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (lukštebtos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas silkių
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę supjaustome ir dedame į silkinę.
    Saulėgrąžas labai trumpai pakepiname su trupučiu aliejaus (žiūrime kad nesudegtų, nes tai įvyksta labai greitai).
    Kitoje keptuvėje pakepiname svogūnus, tada į pakepintus svogūnus sudedame saulėgrąžas, išmaišome ir įdarą dedame ant silkės.
    P.S. Geriau nepatingėti nusivalyti ir naudoti tik tikrą silkę, t.y. su galvom, o ne tą, kuri būna jau paruošta ir nežinia kame išmirkyta.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (lukštebtos)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas silkių
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę supjaustome ir dedame į silkinę.
    Saulėgrąžas labai trumpai pakepiname su trupučiu aliejaus (žiūrime kad nesudegtų, nes tai įvyksta labai greitai).
    Kitoje keptuvėje pakepiname svogūnus, tada į pakepintus svogūnus sudedame saulėgrąžas, išmaišome ir įdarą dedame ant silkės.
    P.S. Geriau nepatingėti nusivalyti ir naudoti tik tikrą silkę, t.y. su galvom, o ne tą, kuri būna jau paruošta ir nežinia kame išmirkyta.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų