• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų silkių ("Zigmo")
  • 1 vienetas porų (baltoji dalis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 saujos džiovintų grybų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo sauso vyno

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų silkių ("Zigmo")
  • 1 vienetas porų (baltoji dalis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 saujos džiovintų grybų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo sauso vyno

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus išmirkau ir susmulkinu.
  2. Į keptuvę pilu aliejų, dedu grybus, smulkintą porą ir svogūną, maišant trumpai apkepu. Pilu vyną, viską pamaišau, pakepinu 2 minutes ir dedu ant pjaustytos silkės.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų