INGREDIENTAI:
  -   50 gramų   vištiena (krūtinėlė (kepta be riebalų)) 
-   2 valgomieji šaukštai   špinatų (smulkinti) 
-   5 lapai   salotų 
-   1 saujelė   aviečių (šviežios) 
-   Užpilui:  
-   1 valgomasis šaukštas   alyvuogių aliejaus 
-   2 valgomieji šaukštai   acto ((aviečių arba baltojo vyno)) 
-   1 arbatinis šaukštelis   medaus 
-   šiek tiek   druskos (jūros) 
-   šiek tiek   pipirai (šviežiai malti) 
  Paruošimo laikas: Apie 20 min.
            Porcijų skaičius: 2
  PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištieną supjaustyti juostelėmis. 
-  Suberti susmulkintus špinatus ir salotas. 
-  Užpilti iš išvardintų ingridientų sumaišytą užpilą, išmaišyti. 
-  suberti dalį aviečių, lengvai dar kartą išmaišyti. 
-  Salotas puošti likusiomis avietėmis.
 
 Skanaus !
   Autorius: Audronė 
     REKLAMA