Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto brokolių
  • 1 vienetas vištos filė
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas imbierų
  • 0.5 vieneto čili pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto brokolių
  • 1 vienetas vištos filė
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas imbierų
  • 0.5 vieneto čili pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
  2. Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
  3. Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
  4. Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu .
    Galima pridėti pomidorus pagal skonį.
    Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų