Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 bananų
  • 120 gramų kokosų (drožlės)
  • šiek tiek druskos
  • 240 gramų šokoladas (juodas)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (kokosas)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 bananų
  • 120 gramų kokosų (drožlės)
  • šiek tiek druskos
  • 240 gramų šokoladas (juodas)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (kokosas)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bananus supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ir valandai padėti į šaldiklį.
  2. Sausoje keptuvėje ant silpnos ugnies pakepinti kokoso drožles, kol pagels, tada nuimti nuo ugnies ir suberti cukrų bei druską. Išmaišyti ir palikti atšalti.
  3. Ant garų vonelės ištirpinti šokoladą kartu su kokosų aliejumi.
  4. Išėmus bananus iš šaldiklio, kiekvieną gabaliuką pamirkyti šokolade, tada apvolioti kokoso drožlėse. Sudėti ant kepimo popieriaus ir dar 10 minučių padėti į šaldiklį, kad sukietėtų šokoladas.

    Skanaus.

Autorius: Gražina Žlibinienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų