• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų
  • šiek tiek krapų
  • 100 gramų rūgštynių
  • 50 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 1.5 litro kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė grietinės
  • 1 vienetas burokėlių
  • 10 vienetų ridikėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rūgštynes nuplauti, pašalinti stiebelius, supjaustyti ir apvirti stiklinėje vandens.
    Burokėlį išvirti atskirai, nulupti ir supjaustyti šiaudeliais.
    Dubenyje išplakti rūgštų pieną bei grietinę, supilti ataušintas rūgštynes kartu su nuoviru, supjaustytus burokėlius ir kitus susmulkintus komponentus.
    Pasūdyti ir 1 val. palaikyti šaltoje vietoje.
    Patiekiant sudėti į 8 dalis supjaustytus kiaušinius.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų
  • šiek tiek krapų
  • 100 gramų rūgštynių
  • 50 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 1.5 litro kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė grietinės
  • 1 vienetas burokėlių
  • 10 vienetų ridikėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Rūgštynes nuplauti, pašalinti stiebelius, supjaustyti ir apvirti stiklinėje vandens.
    Burokėlį išvirti atskirai, nulupti ir supjaustyti šiaudeliais.
    Dubenyje išplakti rūgštų pieną bei grietinę, supilti ataušintas rūgštynes kartu su nuoviru, supjaustytus burokėlius ir kitus susmulkintus komponentus.
    Pasūdyti ir 1 val. palaikyti šaltoje vietoje.
    Patiekiant sudėti į 8 dalis supjaustytus kiaušinius.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų