Rūgštynes nuplauti, pašalinti stiebelius, supjaustyti ir apvirti stiklinėje vandens. Burokėlį išvirti atskirai, nulupti ir supjaustyti šiaudeliais. Dubenyje išplakti rūgštų pieną bei grietinę, supilti ataušintas rūgštynes kartu su nuoviru, supjaustytus burokėlius ir kitus susmulkintus komponentus. Pasūdyti ir 1 val. palaikyti šaltoje vietoje. Patiekiant sudėti į 8 dalis supjaustytus kiaušinius. Skanaus.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų
šiek tiek krapų
100 gramų rūgštynių
50 gramų svogūnų
2 vienetai kiaušinių (virti)
1.5 litro kefyro
šiek tiek druskos
1 stiklinė grietinės
1 vienetas burokėlių
10 vienetų ridikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rūgštynes nuplauti, pašalinti stiebelius, supjaustyti ir apvirti stiklinėje vandens. Burokėlį išvirti atskirai, nulupti ir supjaustyti šiaudeliais. Dubenyje išplakti rūgštų pieną bei grietinę, supilti ataušintas rūgštynes kartu su nuoviru, supjaustytus burokėlius ir kitus susmulkintus komponentus. Pasūdyti ir 1 val. palaikyti šaltoje vietoje. Patiekiant sudėti į 8 dalis supjaustytus kiaušinius. Skanaus.