INGREDIENTAI:
  -   2 vienetai   bazilikų (šakelės) 
-   šiek tiek   cukraus 
-   3   česnakų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   500 gramų   pomidorų pastos (konservuoti (pomodori pelati)) 
-   1 vienetas   svogūnų 
-   3 valgomieji šaukštai   alyvuogių aliejaus 
-   šiek tiek   druskos 
-   200 mililitrų   grietinės (20 proc. riebumo) 
-   1 vienetas   sultinio (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys) 
-   100 gramų   mocarelos sūrio 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Ištirpinkite „Knorr Buljonetę“ jautienos sultinį viename litre vandens. 
 
 Pakepinkite nuluptus ir supjaustytus svogūnus bei česnakus. Tuomet sudėkite konservuotus pomidorus ir troškinkite dar 3 minutes.
 
 Supilkite sultinį. Sutrinkite sriubą smulkintuvu ir virkite gautą masę dar 10 minučių.
 
 
 Sriubą pagardinkite grietine ir prieskoniais.
 
 Patiekite sriubą pabarstytą bazilikais ir pagardintą mocarela sūriu.
   Autorius: Knorr 
     REKLAMA