Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai anyžių
- 1.5 kilogramo cukraus
- 1 kilogramas persikų
- 500 mililitrų vandens
- 5 vienetai rožinių pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą sudėti cukrų, supilti vandenį ir pastatyti ant ugnies.
Užvirinti, pastoviai maišant.
Persikus supjaustyti skiltelėmis.
Cukraus sirupą nuimti nuo ugnies, į jį sudėti persikus, išmaišyti ir palikti nusistovėti 24-30 val.
Tada nupilti sirupą, jį užvirinti ir vėl juo užpilti persikus.
Sudėti rožinius pipirus, anyžių ir užvirinti sirupą su persikais. Virti uogienę 5 min.
Stiklainius sterilizuoti, supilti į juos uogienę ir uždengti. Stiklainius apversti ir palaikyti ant dangtelių 3-4 val. Uogienę laikyti tamsioje, vėsioje patalpoje.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai anyžių
- 1.5 kilogramo cukraus
- 1 kilogramas persikų
- 500 mililitrų vandens
- 5 vienetai rožinių pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą sudėti cukrų, supilti vandenį ir pastatyti ant ugnies.
Užvirinti, pastoviai maišant.
Persikus supjaustyti skiltelėmis.
Cukraus sirupą nuimti nuo ugnies, į jį sudėti persikus, išmaišyti ir palikti nusistovėti 24-30 val.
Tada nupilti sirupą, jį užvirinti ir vėl juo užpilti persikus.
Sudėti rožinius pipirus, anyžių ir užvirinti sirupą su persikais. Virti uogienę 5 min.
Stiklainius sterilizuoti, supilti į juos uogienę ir uždengti. Stiklainius apversti ir palaikyti ant dangtelių 3-4 val. Uogienę laikyti tamsioje, vėsioje patalpoje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą