Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai anyžių
  • 1.5 kilogramo cukraus
  • 1 kilogramas persikų
  • 500 mililitrų vandens
  • 5 vienetai rožinių pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą sudėti cukrų, supilti vandenį ir pastatyti ant ugnies.
    Užvirinti, pastoviai maišant.
    Persikus supjaustyti skiltelėmis.
    Cukraus sirupą nuimti nuo ugnies, į jį sudėti persikus, išmaišyti ir palikti nusistovėti 24-30 val.
    Tada nupilti sirupą, jį užvirinti ir vėl juo užpilti persikus.
    Sudėti rožinius pipirus, anyžių ir užvirinti sirupą su persikais. Virti uogienę 5 min.
    Stiklainius sterilizuoti, supilti į juos uogienę ir uždengti. Stiklainius apversti ir palaikyti ant dangtelių 3-4 val. Uogienę laikyti tamsioje, vėsioje patalpoje.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai anyžių
  • 1.5 kilogramo cukraus
  • 1 kilogramas persikų
  • 500 mililitrų vandens
  • 5 vienetai rožinių pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą sudėti cukrų, supilti vandenį ir pastatyti ant ugnies.
    Užvirinti, pastoviai maišant.
    Persikus supjaustyti skiltelėmis.
    Cukraus sirupą nuimti nuo ugnies, į jį sudėti persikus, išmaišyti ir palikti nusistovėti 24-30 val.
    Tada nupilti sirupą, jį užvirinti ir vėl juo užpilti persikus.
    Sudėti rožinius pipirus, anyžių ir užvirinti sirupą su persikais. Virti uogienę 5 min.
    Stiklainius sterilizuoti, supilti į juos uogienę ir uždengti. Stiklainius apversti ir palaikyti ant dangtelių 3-4 val. Uogienę laikyti tamsioje, vėsioje patalpoje.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų