Obuolį supjaustyti žiedais, išimti sėklas. Vieną pangasijos pusę pabarstyti miltais. Į įkaitintą aliejų sudėti žuvį miltuota puse, kepti 4 min. ir apversti. Tada ant žuvies viršaus sudėti obuolius, pabarstyti cinamonu ir druska, užpilti grietinėle, uždengti ir troškinti 25 min. Retkarčiais palaistyti žuvį grietinėle.
Autorius: Monika
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 vienetas obuolių
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
0.5 stiklinės grietinėlės
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
400 gramų žuvies (pangasijos filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolį supjaustyti žiedais, išimti sėklas. Vieną pangasijos pusę pabarstyti miltais. Į įkaitintą aliejų sudėti žuvį miltuota puse, kepti 4 min. ir apversti. Tada ant žuvies viršaus sudėti obuolius, pabarstyti cinamonu ir druska, užpilti grietinėle, uždengti ir troškinti 25 min. Retkarčiais palaistyti žuvį grietinėle.