REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas karpių (gyvas)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto (lydytas)
  • šiek tiek prieskonių (mišinys "Žuvies ant grotelių")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. karpį išdarinėti bet nesupjaustyti;
    gausiai apibarstyti karpio išorę ir vidų prieskoniais;
    tuomet aptepti karpio išorę sviestu;
    ir apibarstyti džiūvėsėliais.
    kepti apie 40 min, arba kol gražiai apskrus vidutinio karštumo prkaitėje.

Autorius: Edita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas karpių (gyvas)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto (lydytas)
  • šiek tiek prieskonių (mišinys "Žuvies ant grotelių")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. karpį išdarinėti bet nesupjaustyti;
    gausiai apibarstyti karpio išorę ir vidų prieskoniais;
    tuomet aptepti karpio išorę sviestu;
    ir apibarstyti džiūvėsėliais.
    kepti apie 40 min, arba kol gražiai apskrus vidutinio karštumo prkaitėje.

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų