Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas karpių (gyvas)
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto (lydytas)
- šiek tiek prieskonių (mišinys "Žuvies ant grotelių")
PARUOŠIMO BŪDAS:
- karpį išdarinėti bet nesupjaustyti;
gausiai apibarstyti karpio išorę ir vidų prieskoniais;
tuomet aptepti karpio išorę sviestu;
ir apibarstyti džiūvėsėliais.
kepti apie 40 min, arba kol gražiai apskrus vidutinio karštumo prkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas karpių (gyvas)
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto (lydytas)
- šiek tiek prieskonių (mišinys "Žuvies ant grotelių")
PARUOŠIMO BŪDAS:
- karpį išdarinėti bet nesupjaustyti;
gausiai apibarstyti karpio išorę ir vidų prieskoniais;
tuomet aptepti karpio išorę sviestu;
ir apibarstyti džiūvėsėliais.
kepti apie 40 min, arba kol gražiai apskrus vidutinio karštumo prkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą