Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus (baltas)
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 3 vienetai kriaušių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (+ 1 v. š. įdarui)
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • 350 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinau orkaitę iki 210 laipsnių temperatūros.
    Išklojau kepimo formą kepimo popieriumi ir tuomet išklojau iškočiota sluoksniuota tešla.
    Ant tešlos išklojau foliją ir kepiau orkaitėje apie 10 min.
    Po 10 min. nuėmiau foliją ir pakepinau orkaitėje dar apie 4 min.
    Jei sluoksniuotos tešlos pagrinde iškyla didelės pūslės, aš jas perduriu šakute.
    Įdarui viename dubenyje sumaišiau grietinę, baltą cukrų, 1 šaukštą miltų, vanilę bei kiaušinį.
    Į gautą masę įmaišiau nuluptas ir supjaustytas kriaušes (be sėklų).
    Gautą masę sudėjau į kepimo formą, ant apkepto sliuoksniuotos tešlos pagrindo.
    Trupiniams sumaišiau sviestą, rudąjį cukrų bei stiklinę miltų ir viską sutrupinau ant pyrago viršaus.
    Kepiau apie 40-50 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Po 30 min. kepimo, padengiau pyrago viršų folija, kad jis per daug neapskrustų.
    Iškeptą palikau atvėsti 30 min.
    Šį pyragą patariu laikyti šaldytuve.
    Skanaus.

Autorius: Odeta

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus (baltas)
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 3 vienetai kriaušių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (+ 1 v. š. įdarui)
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • 350 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinau orkaitę iki 210 laipsnių temperatūros.
    Išklojau kepimo formą kepimo popieriumi ir tuomet išklojau iškočiota sluoksniuota tešla.
    Ant tešlos išklojau foliją ir kepiau orkaitėje apie 10 min.
    Po 10 min. nuėmiau foliją ir pakepinau orkaitėje dar apie 4 min.
    Jei sluoksniuotos tešlos pagrinde iškyla didelės pūslės, aš jas perduriu šakute.
    Įdarui viename dubenyje sumaišiau grietinę, baltą cukrų, 1 šaukštą miltų, vanilę bei kiaušinį.
    Į gautą masę įmaišiau nuluptas ir supjaustytas kriaušes (be sėklų).
    Gautą masę sudėjau į kepimo formą, ant apkepto sliuoksniuotos tešlos pagrindo.
    Trupiniams sumaišiau sviestą, rudąjį cukrų bei stiklinę miltų ir viską sutrupinau ant pyrago viršaus.
    Kepiau apie 40-50 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Po 30 min. kepimo, padengiau pyrago viršų folija, kad jis per daug neapskrustų.
    Iškeptą palikau atvėsti 30 min.
    Šį pyragą patariu laikyti šaldytuve.
    Skanaus.

Autorius: Odeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų